Test Footer

16 Ekim 2017 Pazartesi

BIST'de toparlanma sonrası konsolidasyon...

BIST'de toparlanma sonrası konsolidasyon...

Geçen haftaki vize krizini atlatan BIST'de son iki gündür yatay bir seyir hakim. Bu arada yarın bu konu ile ilgili ABD ve Türk heyetleri asarındaki görüşmeler öncesinde ABD Büyükelçiliği acil insani ve sağlık durumlarında vize başvurusu yapılabileceğini duyurdu.
Öte yandan, 3Ç finansalları ile ilgili beklentilerin fiyatlandığı gözleniyor. En Çok Önerilenler listemizdeki şirketlerden TCELL ve TUPRS güçlü 3Ç sonuçları açıklamasını beklediğimiz şirketlerden. Yurtdışı tarafta ise Trump'ın nispeten şahin tarafta olan Merkez Bankası başkan adaylarından Taylor ile olumlu bir görüşme yapması ABD faiz oranlarında ve dolar endeksinde hafif yükselişe sebep olmuş durumda. Trump, Perşembe günü Yellen ile görüşecek. Bugün yurtiçinde önemli bir veri akışı bulunmuyor. Yurtdışı tarafta ise Eylül ayına ait AB enflasyon verisi ve ABD sanayi üretimi verileri gündemin üst sırasında. Bu sabah ABD dolarında ve faizlerindeki yükselişin etkisi ile BIST'de yatay hafif aşağı yönlü bir açılış beklemekteyiz.



İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş.
 www.isyatirim.com.tr

                                 ***
                               Yasal Uyarı

 Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.Yatırım danışmanlığı hizmeti ; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır.Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabılır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder